Garantie

Wettelijke- en fabrieksgarantie

  • Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij jouw zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.
  • Al onze "lederen" artikelen hebben een half jaar garantie op fabricagefouten van de stiksels en de detaillering. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of reparatie. Slijtage door normaal gebruik en defecten of breuk ontstaan door extreme belasting dan wel onzorgvuldig gebruik vallen niet binnen de garantie.
  • Onze armbanden (met uitzondering van de veiligheidsketting) hebben 1 jaar fabrieksgarantie. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of reparatie. Slijtage door normaal gebruik en defecten of breuk ontstaan door extreme belasting dan wel onzorgvuldig gebruik vallen niet binnen de garantie.
  • Eventuele klachten worden in overleg met jou afgehandeld. Je kunt hiervoor voor telefonisch contact met ons opnemen. Wanneer wij er samen niet uitkomen, schakelen wij een geschillencommissie in.
  • Bijna alle producten worden met de hand gemaakt, hierdoor kunnen er kleine verschillen in materiaal en afwerking zijn.